Dragi posetioci,

Dobrodosli u nasu online prodavnicu. Perlica je online prodavnica koji se bavi prodajom repromaterijala za izradu nakita. Osnovani smo 2010.godine i od tada nasa ponuda raste, trudimo se da idemo u korak sa svetskim trendovima kako bi Vase kreacije mogle da budu originalne i nesvakidasnje.

Osluskujuci Vase zelje, formirali smo sirok asortiman repromaterijala za izradu nakita, asesoara, ukrasnih predmeta kao i pratecu opremu, alate i ambalaze.

Nakit seze duboko u proslost i svedok je ljudske istorije. Oduvek je predstavljao simbol moci, religije, statusa i polozaja u drustvu. U novijoj istoriji, nakit je preuzeo ulogu glavnog i nezaobilaznog modnog detalja. On je jezik koji govori sam za sebe. Menjao je oblike, dizajn i kvalitet ali mu je namena uvek ista-da na sto jasniji jacin definise osobu koja ga nosi.

Upravo iz tog razloga se trudimo da za Vas nabavljamo kvalitetan repromaterijal, atestiran i bez stetnih materija, tako da nema bojazni od alergijskih reakcija, a samim tim i Vi Vasim musterijama mozete garantovati bezbednost, kvalitet i dugotrajnost Vaseg nakita.

Nadamo se da cemo zajednickim snagama stvoriti i negovati Vas upecatljiv i jedinstven stil izrade nakita.

Za sve sugestije i predloge, stojimo Vam na raspolaganju!

S postovanjem,

Perlica